Tips andre om denne siden
Sponsorer
Grasrotandelen

Fra 1. mars 2009 har Norsk Tipping innført en ny ordning, Grasrotandelen, hvor du som spiller kan velge å gi fem prosent av spillinnsatsen din til Hufo UiO. Pengene vil gå til Ungdomsundervisningen, et gratis undervisningstilbud til ungdom i konfirmasjonsalder.

Vinn - vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner direkte til Hufo UiO, hvis du har valgt dette. Dersom du skulle vinne, vil premien din bli like stor - uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Slik støtter du Hufo UiO:
Oppgi organisasjonsnummeret 888 225 412 der du spiller, enten hos kommisjonæren, direkte i tippedisken, på internett, på mobilen eller på spillterminalene. Dermed sørger du for at det drypper litt på Hufo UiO hver gang du leverer en Lottokupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Vil du tipse noen om Grasrotandelen?

Vil du skrive ut strekkoden som du kan vise til kommisjonæren?

 

© Hufo 2017   -   Sist oppdatert mandag 6. januar 2014

Humanisme
Humanisme er nestekjærlighet. Humanisme handler om inkludering og toleranse.

Hufo er Norges eneste organisasjon for alle humanister.

Uansett om du er ikke-religiøs eller religiøs humanist, så arbeider vi for dine interesser og rettigheter.

Medlemmer
Det kreves tid og ressurser for å nå frem bredt og effektivt. Vi ønsker å knytte til oss flere støttespillere. Vi håper du vil sette av litt tid til å bli bedre kjent med vårt arbeid, og at du vil støtte oss.
Hufo
Post og besøk:
Møllergata 24, 0179 Oslo

Telefon man-fre 09.00-15.30:
+47 21 89 99 10

Org.nr. 985 345 619
Ord er trylleformler. De setter fingeravtrykk etter seg i hjernen, og i en håndvending kan de forvandle seg til historiens fotspor. Man må vokte seg for hvert ord. Franz Kafka