Tips andre om denne siden
Sponsorer
Satavisha Social Welfare Society

Selvstendighet - utdanning - helse

Satavisha Social Welfare Society (SSWS) er en indisk NGO som holder til på et senter i Murshidabadområdet i Vest-Bengal, India. De hjelper hele familier og lokalsamfunnet generelt gjennom å styrke kvinners stilling.

Satavisha som organisasjon, og deres arbeid, baserer seg kun på donasjoner og frivillighet. Daglig leder av senteret er en kvinne ved navn Chaitali Das, en ekte ildsjel i lokalsamfunnet. Chaitali har blant annet vært pådriver for en helseforsikringsordning for de lokale kvinnene.
Menneskene som blir hjulpet er fattige folk i området, samt flyktninger fra Bangladesh. Veldig mange er arbeidsledige og analfabetismen er stor.

SSWS skaper arbeidsplasser, samtidig som de gir utsatte kvinner et trygt sted å være. De jobber hardt for at jenter ikke skal bli giftet bort for tidlig, men få muligheten til å ta en utdannelse. Senteret har hjulpet flere tusen vanskeligstilte og fattige kvinner siden oppstart i 1993. Det fungerer også som et lite barnehjem, så langt kapasiteten deres rekker. I tillegg er de med og drifter den lokale barneskolen fra 1. til 4. klasse.

 

© Hufo 2017   -   Sist oppdatert tirsdag 9. desember 2014

Humanisme
Humanisme er nestekjærlighet. Humanisme handler om inkludering og toleranse.

Hufo er Norges eneste organisasjon for alle humanister.

Uansett om du er ikke-religiøs eller religiøs humanist, så arbeider vi for dine interesser og rettigheter.

Medlemmer
Det kreves tid og ressurser for å nå frem bredt og effektivt. Vi ønsker å knytte til oss flere støttespillere. Vi håper du vil sette av litt tid til å bli bedre kjent med vårt arbeid, og at du vil støtte oss.
Hufo
Post og besøk:
Møllergata 24, 0179 Oslo

Telefon man-fre 09.00-15.30:
+47 21 89 99 10

Org.nr. 985 345 619
Ord er trylleformler. De setter fingeravtrykk etter seg i hjernen, og i en håndvending kan de forvandle seg til historiens fotspor. Man må vokte seg for hvert ord. Franz Kafka