Vil du ha verdens fineste jobb?

Bli seremonileder!

Vil du være den som gir folk mulighet til å erklære sin kjærlighet og sitt ja til hverandre? Til å ønske et barn velkommen inn i livet, familien og fellesskapet? Gi pårørende en verdig avskjed for sine nærmeste som har gått bort?

Vi i Hufo søker flere åpne, tolerante og trygge seremoniledere som kan holde gode, mangfoldige og skreddersydde seremonier til alle livets faser.

Du må være en ryddig og tolerant person som er god til å kommunisere og ikke er redd for å snakke i forsamlinger. Våre seremoniledere er våre viktigste ambassadører og det er derfor viktig at du kan stå for våre verdier. Informasjon om organisasjonen finner du HER.

Vervet som seremonileder er frivillig. Du må være mellom 23-75 år og bli ordinært medlem for å bli seremonileder. Det er gratis hos oss. Informasjon om medlemskap finner du HER.

Er du interessert så tar vi først en uformell prat for å bli bedre kjent. Om vi finner tonen så avtaler vi tid for Hufos seremonilederskole og veien videre.

Seremonilederskolen er gratis, varer i ca 2 timer og inkluderer en opplæring i organisasjonen, systemer, rutiner samt en gjennomgang av våre seremonier. Til seremonilederskolen inviterer vi gjerne erfarne seremoniledere i ditt område som kan dele av sin kunnskap, erfaring og som kan bli din mentor i oppstartsfasen.

Før seremonilederskolen vil vi få på plass noe av det formelle og sende ut litt materiell som skal gjennomgås under seremonilederskolen, slik at du får mest mulig ut av kurset vårt.

Våre seremoniledere er viktige for oss! Vi er opptatt av at det skal være hyggelig og sosialt å være seremonileder hos oss, og ettersom våre frivillige er spredt over hele landet har vi fora på sosiale medier der seremonilederne og sekretariatet kan kommunisere, dele erfaringer og stille spørsmål. Vi arrangerer også årlig Seremoniledernes dag i Oslo for hygge og faglig påfyll.

Høres dette interessant ut?

Send en mail til karriere@hufo.no med litt informasjon om deg selv, hvor i landet du holder til og din motivasjon for å bli seremonileder hos oss, så snakkes vi!

Vi har for tiden to planlagte seremonilederskoler høsten 2018:

Stavanger 13.september: https://www.facebook.com/events/1777905482277062/

Bergen 20.september: https://www.facebook.com/events/486520008435202/